איזון תרופות- מנהלת הפורום

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

10/04/2003 | 15:56 | מאת: guybl

שלום לך! אני מקבל מזה זמן רב תרופות נפשיות ,לפני מספר חודשים עקב יאוש כללי של הרופאים ,הוחלט לנקות אותי מחלק מן התרופות ,ובמקביל לתת לי תרופות הנרקחות בבית מרקחת והן:1.פאראצאטם 2.מזון מלכות. וזאת בטוענה כי הן מנקות ומרעננות את המח ,הייתי מאד רוצה לדעת ממך על תפקידן ,ומשמעותן של תרופות אלו , והשתלבותן עם התרופות האחרות :ליטיום ,קלונקס ,בונסרין ,ורזדין.תודה מראש.

11/04/2003 | 20:10 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום guyblותודה על פניתך האם התרופות שציינת הן הומאופטיות או לחילופין תכשירים טבעיים? משום שהן אינן מוכרות לי. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם

11/04/2003 | 20:56 | מאת: guybl

למיטב ידיעתי ,למעט התרופות הפסיכיאטריות שהן :ליטיום ,קלונקס ,בונסרין ,ורזדין ,התרופות האחרות:פאראצטם ,ומזון מלכות ,הם חומרים טבעיים בהאים ליצור ראקציה מסוימת בגוף שמטרתה עזרה בתהליך הניקוי התרופתי אותו אני עובר.אודה על תשובתך.