תרופות....

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

23/06/2015 | 09:19 | מאת: סהר

שלום רב קבלתי תרופה בשם - CREON לשימוש לבעיות עיכול . נאמר לי לקחת את הכדור לפני האוכל אך בדף המצורף לתרופה רשום שיש לקחת עם האוכל או אחרי האוכל מה יותר נכון לעשות ? אני שותה מודולן שזה פורמולה ל חולים מעי וזה על בסיס חלב האם מותר לשתות יחד עם הכדור CREON לפי הדף רשום שאסור חלב לא הבנתי האם רק בבליעה של הכדור אסור או כל היום ?

27/06/2015 | 07:02 | מאת: סהר

06/07/2015 | 20:41 | מאת: סהר

13/07/2015 | 01:34 | מאת: מתמצא

שלום סהר, דלגתי על שאלתך בטעות. בכל אופן, הנחיות נטילת ה- Creon מטעם היצרן ממליצות על נטילת Creon עם האוכל (הארוחה) או מיד לאחריו. יתכן שקיימות אצלך נסיבות חריגות שבגללן המליצו אחרת אך אין לי דרך לדעת.