התווית נגד

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

22/06/2015 | 13:27 | מאת: איריס

שלום רב אני נוטלת פרקוסט 5 עקב שבירת 2 צלעות. את הכדור אני נוטלת כל 8 שעות. האם יש כדור נגד כאבים שאוכל ליטול במרווח של 8 השעות?

25/06/2015 | 01:39 | מאת: מתמצא

שלום איריס, מינון הקסלודה תלוי בסוג הגידול, במצב הבריאותי הכללי, בגיל, במשקל, בגובה ולפעמים בגורמים אחרים.

25/06/2015 | 01:42 | מאת: מתמצא

25/06/2015 | 01:52 | מאת: מתמצא

שלום איריס, פרקוסט 5 מכיל בתוכו גם פאראצטאמול (אקמול, דקסמול) במינון 325 מג. ניתן להשתמש במרווח השעות באקמול נוסף וניתן לשלב גם תרופות כמו אופטלגין או תרופות אנטי דלקתיות שלהן גם השפעה משככת כאבים ( אתופן, אדוויל, נורופן, ארקוקסיה, סלקוקס, קספו, ברקסין, וולטרן, אביטרן ועוד ועוד) וגם תכשירים נוספים. הכל, כמובן, באישור הרופאים שלך.