אלפוסיל שמפו 2 ב-1 שמפו ומרכך לדרמטיטיס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

15/06/2015 | 12:31 | מאת: דנה

היי אני בת 19, ויש לי סבוריאה דרמטיטיס כרונית , הרופאה רשמה לי אלפוסיל שמפו לטיפול בסבוריאה , בתופעות לוואי קראתי שזה יכןל לשנות את צבע השיער , ומאוד נבהלתי , השיער זה משהו מאוד חשוב לי , אחרי צביעה שמזמן עברה שכלכך חיכיתי לזה ובכיתי המון , צבע השיער שלי חזר והשאלות שלי הם : אם התופעת לוואי הזאת קורת לי היא משנה מבע שיער לבהיר יותר או כהה יותר? והאם שמעתם מאנשים שזה שינה להם?

16/06/2015 | 10:49 | מאת: מצטרפת

קראתי באיזשהו מקום שפחות מומלץ שמפו ומרכך יחד, האם יש סיבה? ולגבי הסבוריאה חברה המליצה להשתמש בשמפו והמרכך של לקטופיל, האם מתאים? תודה רבה