מינירין תרסיס אפי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

10/06/2015 | 15:38 | מאת: רבקה

אני סובלת מאי ספיגת כליות. בת64. בבדיקת שתן כמותית אני מגיעה ל5 ליטר שתן וחותר ליממה ברופא הנפרולוג נתן לי את המשאף הנל ולקחת שתי שאיפות ליום של 10 מיליגרם כל אחת. שאלתי האם לוקחים את שתי השאיפות אחת אחר השנייה או בשני זמנים שונים במשך היום כמובן שעלי לערוך בדיקת נתרן לאחר מכן.

12/06/2015 | 07:21 | מאת: מתמצא

שלום רבקה, את כנראה מתארת מצב הנקרא Diabetes Insipidus במצב כזה בדרכ המינון הוא התזת ספריי אחת או שתיים (ובמקרה כזה התזה אחת לכל נחיר) בבוקר. במצבים מסויימים חוזרים על מנה זאת גם בערב כמובן שאינני יודע למה התכוון הרופא שלך