השפעת רי-קאר על רמות סוכר

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

08/06/2015 | 11:40 | מאת: הריונית

היי, לפני כשלושה שבועות אובחנתי עם סוכרת הריון גבולית, ומאז אני מטופלת בדיאטה. אני מודדת סוכר 4 פעמים ביום ועד עכשיו רמות הסוכר היו יציבות ותקינות (בצום עד 80, לאחר ארוחה בסביבות ה-100). לפני שבוע חליתי בברונכיטיס וקיבלתי טיפול סימפטומלי בטבליות המתמוססות במים (טבליות בשם Re-Care של מכבי Care). רשום כי אין תוספת סוכר בטבליות, אך מיד לאחר שהתחלתי לקחת אותן, רמות הסוכר עלו (עדיין תקינות, אבל עלו. בצום היה לי 85, לאחר ארוחה קטנה של מנת פחמימה אחת ושתיה של התמיסה - 124). פרט לתרופה הזו, לא שיניתי דבר בדיאטה ואני עדיין מקפידה עליה מאוד. רציתי לדעת האם יכול להיות שהתמיסה הזו משפיעה על רמות הסוכר? רכיבי התרופה: חומצה ציטרית, נתרן ביקרבונט, נ-אצטיל ציסטאין, אינולין, נתרן ציקלמט, חומר טעם תפוז/אשכולית טבעי, פוליאתילן גליקול, נתרן סכרין. תודה

09/06/2015 | 02:22 | מאת: מתמצא

שלום להריונית, כנראה שמאזן הסוכר השתבש במקצת בשל המחלה החריפה ולא כל כך בגלל התוסף. אם כך זה יחזור בהקדם למוטב.

14/05/2017 | 16:10 | מאת: אנונימית

שלום, יש לחברה שלי שיעול טורדני הרבה זמן וליחה מציקה, היא 'יבלה המלצה להשתמש ברי קאר של מכבי אך לאחרונה גילתה שהיא בהריון ורשום על הקופסא להתייעץ עם רופא. האם מותר לה להשתמש בזה או לא? תודה לעונים