קטאפלם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

04/06/2015 | 22:19 | מאת: דודו

שלום קיבלתי תתרופה הזאת לאחר ניתוח ארטורסקפיה שעברתי והייתי מעוניין לדעת מה התופעות לוואי שלה והאם ניתן לשתות אלכוהול בחתונה לאחר שלקחתי תתרופה.

05/06/2015 | 04:51 | מאת: מתמצא

שלום דודו, מדובר בתרופה נוגדת דלקת אשר החומר הנמצא בה (דיקלופנק) מופיע גם בתרופות מוכרות אחרות(וולטרן, אביטטרן, בטרם ועוד). לקבוצת תרופות זאת יתכנו תופעות לוואי רבות. התופעות קשורות גם למינון ולמשך הלקיחה. שכיח גירוי של רירית הקיבה עד כדי כיב (אולקוס). יש הנותנים תרופה מגינה לקיבה. יש גם תופעות נוספות תלוי ברקע הרפואי.