מעבר בין תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

04/06/2015 | 08:45 | מאת: מיכל

פניתי בעבר ואני פונה שוב. אמי חולת אלצהיימר, קשישה,בעל בעיות התנהגותיות. נמנעתי לתת לה את הרספרדל שלא מותווה לחולי אלצהיימר ואף מסכן אותם , והרופאה נתנה לה ציפרלקס אולי יעזור. לקחה חודש ולא עזר, לצערי הרב אין לי ברירה והרופאה אמר שכדאי שאתחיל ברספרדל, השאלה כמה זמן צריך לעשות הפסקה בין הציפרלקס לבין התחלת הרספרדל, הבנתי שאסור לתת ישר. תודה רבה על תשובתכם

06/06/2015 | 11:25 | מאת: מתמצא

שלום מיכל, אין כל צורך בהפסקה בין שתי התרופות אבל את ההנחיות אמור לתת לך הרופא.