גוטרון מחסור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

29/05/2015 | 16:33 | מאת: רונית

אימי צורכת 8 כדורים של 5 מג ביום דהיינו 2 כדורים כל 6 שעות. השבוע נודע לנו שאין בארץ גוטרון ואין בכלל בקופות של כללית. מה עושים?גם הרופאים שהחליטו לאחר אישפוז ממושך לתת לה את הכדורים הללו אמרו לי שאין כרגע תחליף. האמנם.....אני חסרת אונים

06/06/2015 | 10:06 | מאת: מתמצא

שלום רונית, אם נקבע הצורך ניתן ליבא תרופות לארץ. יש גורמים שונים העוסקים בכך דוגמת רשת שור-טבצניק אני לא בטוח אם לחברה ( Nycomed) שמייצרת את התרופה גוטרון Gutron יש נציגות ישירה בארץ. לאחרונה החברה נקנתה עי ענק התרופות היפני Takeda שלו דווקא יש לאחרונה נציגות בארץ. אולי שם ידעו לענות לך. 03-3733140