חשוב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

28/05/2015 | 19:13 | מאת: א

אני מקבל סובוטקס 8 מ"ג ליום אני טס לשבועיים לארצות הברית. האם לפי החוק אני יכול להכניס את התרופה איתי לימים האלה? או שחלילה זה יחשב כסם? כמו מורפין וכולי? מה החוק לגבי זה? זה נושא חשוב.. אתה הרופא המוביל בארץ בתחום. מה הפרוצדורה בנושא. והאם יש לך קישור לאתר מסויים שאני יכול לראות את המידע ולהדפיס למקרה הצורך??

06/06/2015 | 09:30 | מאת: מתמצא

שלום א, לא יודע מה החוק בארהב, אבל בטוח שמכתב רפואי ענייני באנגלית מהרופא המטפל שלך יועיל מאד בהקשר זה.