חברת הביטוח מסרבת להשתתף במימון של אלפי שקלים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

17/05/2015 | 14:16 | מאת: ר

אנו משפחה ישראלית לכל דברת חברי מושב משלמי מיסים ילדינו שרתו אנו חברי קופת חולים (מכבי) ובידינו ביטוח פרטי ויקר משנים אבל במשך למעלה מ 30 שנה בעלי מחזיק בדרכון אמריקאי בלבד לצורך עבודתו לאחרונה חלה - נרשמו לו תרופות שהוכנסו לסל הבריאות אך בגלל היותו תושב חוץ עלינו לממן 15% מערכן הטיפול התרופתי לשלושה חודשים עם השתתפות עצמית מגיע לעשרות אלפי שקלים הביטוח הפרטי טוען שמכיוון שהתרופות כלולות בסל הם אינם צריכים להשתתף במימון האמנם כך?

17/05/2015 | 20:35 | מאת: מתמצא

שלום, כדאי לברר את הסוגיה המאתגרת בפורומים העוסקים במיצוי זכויות רפואיות הפורום אליו פנית עוסק במתן ייעוץ רפואי תרופתי בהצלחה