הודעות לא נקלטות טוב -שוב שאלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

20/04/2015 | 05:16 | מאת: ...

שלום יש לי שאלה חשובה ,אני בת 20 ואובחנתי לפני כמה חודשים ע"י פסיכאטר בADHD . הוא רשם לי קונצרטה 54 מ"ג יומי והנפיק מרשימים ל3 חודשים קדימה. לפני כשבוע פניתי לנוירולוג כי הקונצרטה פשוט לא עוזרת לי ( קופסה של 30 כדורים נגמרו בחצי חודש) ,ואני נמצאת בתקופה מאוד לחוצה בלימודים (לומדת 13 שעות ביום בערך כל יום) והוא רשם לי רטלין LA 20 . הוא אמר שזה אותו מינון כמו הקונצרטה , אבל הבעיה שהוא ממש טעה ... אני כבר סיימתי את הקופסה של 30 הכדורים LA בפחות משבוע! כי לא השפיע בכלל. עכשיו השאלה שלי היא ,שעדיין נשאר לי מרשם לקונצרטה שתוקפו מסתיים מחר , האם אני יכולה להשתמש בו עד שיגיע התור הבא לנוירולוג? וגם האם אני חייבת להראות כרטיס מגנטי של קופת החולים בבית מרקחת? כי על המרשם כתוב חייב בהצגת כרטיס ...

22/04/2015 | 03:25 | מאת: מתמצא

שלום, הכרטיס המגנטי של הקופה משמש רק לשם כך שהתשלום יהיה מופחת אבל ניתן לקנות גם ללא כרטיס מגנטי בעלות מלאה. את ההנחיות האינדיבידואליות איזו תרופה, איזה מינון, לכמה זמן ועוד יש לקבל מהרופאים שלך