תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

19/04/2015 | 19:51 | מאת: ענת

שלום רב אני סובלת ממספר בעיות רפואיות כמו לחץ דם ולב ומטופלת ומאוזנת עם : סילריל 1 x2ביום - נורמיטן 25 ואספירין - הכל יציב . לאחרונה עקב בעיית מעיים חדשה התחלתי לקבל מודאל וקראון יומיים אחרי התחילו לי סחרחורות וגם סוג של נימול ברגל. בתרופה רשום לא לקחת אם יש לחץ דם ובעיות לב. התרופה פתרה לי מאוד את בעיית המעי ורציתי לברר אם אני יכולה להמשיך לקבל אותה ???

20/04/2015 | 02:08 | מאת: מתמצא

שלום ענת, סיבות רבות, תרופתיות ואחרות, עלולות לגרום לתלונות שתיארת. רק רופא שבודק אותך ויכול להעריך את מכלול נתונים הרפואיים יכול להגיע למסקנות ולהמליץ

20/04/2015 | 09:45 | מאת: ענת

שלום תודה על התשובה רציתי לדעת האם לתרופה מודאל יש תופעות לוואי כסחרחורות וסוג של נימול ברגלים???? והאם אפשר להמשיך לקחת את התרופה???