לויטרה, ת. לוואי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

07/04/2015 | 18:39 | מאת: יוסף

קראתי במדור פרסומי שלויטרה משפיעה רק על כלי הדם של איבר המין. האם זה נכון? האם תכשירים טבעיים שמוכחים כיעילים גם יש להם את אותן השפעות הלוואי? כמי שעבר ניתוח הסרת ערמונית מאסיבי עקב גידול האם אפשר להסתפק במינון לא הגבוה ביותר כדי להימנע ככל האפשר מתופעת לוואי שהיא בעיקר כאב ראש, הסמקה וכד"? תודה למי שיכול לענות.

08/04/2015 | 03:50 | מאת: מתמצא

שלום יוסף כאב ראש והסמקה מלמדים על כך שהשפעת הלוטירה עלולה לחרוג מאיבר המין. כללית, כדאי להתחיל במינון הנמוך ולהעלות את המינון לפי הצורך