שאלה בסיסית לגבי נוזל באמפולה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

07/04/2015 | 11:37 | מאת: דורון

יש לי נוזל שנקרא סולקודרם - משמש לטיפול ביבלות, פיגמנטים בעור. הנוזל בא באמפולה ובהוראות כתוב דבר שאיני מבין ואשמח לעזרה: With each application should use a solution of new cartridge (because after opening the ampoule solution is unstable and must not be stored). Opening the ampoule should be in touch. Open vial can be mounted in a special recess packaging. מהי הכוונה? האם אני חייב להשתמש בכל הנוזל באמפולה בפעם אחת? האם איני יכול לאחסן אותו?

08/04/2015 | 03:56 | מאת: מתמצא

שלום דורון, לא ניתן לאחסן את הנוזל האמפולה כי היוא מתפרק מהר ולא ניתן לשמור אותו. חייבים בכל פעם לפתוח אמפולה חדשה