ייעוץ לפטרייה עקשנית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

29/03/2015 | 17:25 | מאת: שיר

בבדיקת תרבית לשתן נימצאה לי קנדידה גלברטה בשתן בבדיקת רגישות נימצא כי מידת הרגישות הן: FLUCONAZOLE- 2 caspofungin-0.25 רמת הזהום שלי היא רמה נורא גבוהה והבנתי שהפלוקנול אינו משמיד את הפטריה במיוחד את הזן הזה אלה רק מחליש אותה....האם פלוקנול יכול להשמיד את זן הגלברטה במינון נכון? או עדיף טיפול ורידי

02/04/2015 | 00:55 | מאת: מתמצא

שלום שיר, כל שניתן לומר הוא שפלוקונאזול היא אחת התרופות המשמשות לטיפול בקנדידה גלבראטה. בחירת הטיפול והצורך בטיפול תלויים בהקשר הקליני