גיוון בתרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

29/03/2015 | 16:36 | מאת: אלי

שלום, רציתי לשאול האם במידה ונזקקים מדי פעם לכדור למטרה מסוימת למשל כאב ראש,האם כדאי לגוון בסוג הכדור כדי לא להתרגל(ואז יהיה צורך להעלות את המינון בשלב מסוים)?למשל לקחת פעם פרצטמול ופעם איבופרופן במקרה של כאבי ראש, או במקרה של נדודי שינה לקחת פעם אנטי היסטמינים ופעם זופיקלון שעובדים שונה לגמרי אם הבנתי נכון אבל מבחינתי לפחות שניהם עוזרים להירדמות. תודה מראש!

02/04/2015 | 01:00 | מאת: מתמצא

שלום אלי, אין שום הוכחה שבנושאים אותם העלית (כאבי ראש, שינה), בשימוש ספוראדי, יש צורך או הגיון לזפזפ, בכל פעם, בין תרופות שונות.