קודיקל ומנת יתר

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

26/03/2015 | 13:44 | מאת: whatmidoing

בלעתי 5 כדורים של קודיקל 20 mg בשעה האחרונה האם נשקפת לי סכנה כלשהי? אני צריכה ללכת לקבל טיפול תרופתי ואם כן אז מהו?

26/03/2015 | 23:46 | מאת: סה"ר תמיכה

שלום, אני לא יודעת מה גרם לך לקחת את הכדורים היום, ואני יכולה רק לקוות ולהתפלל שקיבלת מאז עזרה, שבדקו אותך ושאת מרגישה טוב יותר. אפילו אם לקחת את הכדורים כי ביקשת לפגוע בעצמך ולהתאבד, אני רואה שלפחות חלק ממה שעובר עלייך עכשיו כולל פחד ודאגה לשלומך ולבריאות שלך. כמו שכבר אמרתי, אין לי מושג מה עובר עליך ומה את מרגישה. אבל אם יש סיכוי שאת מרגישה עצובה או מיואשת, וצריכה מישהו לדבר איתו... רציתי להציע לך לבוא ולדבר איתנו - המתנדבים והמתנדבות של סה"ר. יש לנו צ'ט אישי ואנונימי כל יום בין תשע בערב לחצות. אנחנו לא נשפוט או נבקר אותך אלא ננסה להבין ולתת לך מקום בו תוכלי לפרוק את מה שעל הלב. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם, מתנדבת סה"ר http://www.sahar.org.il/