כדורי "מגנוקס" 520

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

08/03/2015 | 12:46 | מאת: עודד

סובל זה 20 שנה ממיגרנות יום יומיות לאחרונה קראתי בנגע ל"מגנוקס" שמפחית ומקל מעט על מיגרנות ! קניתי מבית מרקחת מגנוקס הרגיל ! הבנתי שצריך לקחת כדור אחד בערב ! רופא המשפחה אמר לי לקחת שבועיים ראשוני 2 כדורים ביום ולאחר מכן כדור 1 ביום ! מה דעתכם בכך? והאם אלה כדורים טבעיים מצמחי מרפא או כימי ? תודה רבה רבה

13/03/2015 | 04:11 | מאת: מתמצא

שלום עודד, מגנזיום עשוי לעזור בהקלה על כאב ראש למרות שאיננו בחזית הטיפולית לבעיה זאת בדרך כלל. תלוי הרקע הרפואי והאבחנה בפועל. בכל מקרה, לא נראה לי הגיוני להתחיל עם פעמיים ביום. הגיוני להתחיל כדור אחד ביום לפני השינה ומשם להחליט לאן מתקדמים