הפרעת שינה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

04/03/2015 | 14:46 | מאת: גל

בת 56.מתקשה להרדם כל לילה. רציתי לדעת ברמה העקרונית האם פחות מזיק ליטול כדורים שנמכרים ללא מרשם כגון סליפ אייד לעומת כדור שינה שניתן במרשם. תודה. רופאים ומטפלים:כתבות בנושאי הפורום: צרו קשרהדפסת ההודעההוספת תגובה

05/03/2015 | 00:37 | מאת: מתמצא

שלום גל, ראשית, כדאי לברר אם יש סיבה רפואית או אחרת לקושי החדש להירדם. יש סוגים שונים של תרופות המסייעות לישון, חלקן ייעודיות להשראת שינה וחלקן האחר משרה שינה כתופעת לוואי (לדוגמא, אסיבל, ואליום, לוריבן, ואבן וכו)