משככי כאבים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

02/03/2015 | 20:34 | מאת: מזל

שלום בת 23. לפני שלושה שבועות עברתי תאונת דרכים וכתוצאה מזה אני סובלת מכאבים חזקים בגב התחתון וברגליים ובמשך שלושה שבועות לקחתי נורופן קוויק לפני שבוע הכאבים היו בלתי נסבלים ויום שני בלילה לקחתי נורפן קוויק בשלישי בערב הכנסתי נר אביטרן וברביעי בבוקר לקחתי שוב נורפן קוויק ובלילה נר אביטרן. מיום חמישי התחילו להיות לי כאבי בטן חזקים ויציאות רכות. בשישי שילשלתי פעמיים. כמובן הפסקתי עם המשככי כאבים אבל התחלתי אומפרדקס. האם זה תופעת לוואי של הנרות או כל המשככי כאבים יחד? אסור לקחת נורופן ונר באותו היום?

05/03/2015 | 00:45 | מאת: מתמצא

שלום מזל, השילוב בין נר אביטרן לנורופן קווויק אפשרי. קשה לומר ממה בוודאות ממה נבעו השלשולים. לעיתים, החדרת נר גורמת לגירוי בפי הטבעת ולפעולת מעיים. יתכן שבנוסף נגרם גם גירוי ברירית הקיבה עקב השילוב ומבחינה זאת תרופה כאומפרדקס עשויה להקל