ציפרמיל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

12/02/2015 | 21:29 | מאת: א

שלום, אני נוטלת 10 מ"ג ציפרמיל כבר חודש ורציתי לשאול אם זה ממש חמור שילוב של התרופה עם אלכוהול? והאם יש לי אירוע של חברים שבו אני רוצה לשתות האם אני יכולה להפסיק את התרופה ליום ולהמשיך אחרכך? תודה

19/02/2015 | 00:29 | מאת: מתמצא

שלום א, ההנחיות של ציפרמיל ממליצות להימנע מאלכוהול כדי למנוע השפעה כפולה על המוח מהתרופה והאלכוהול. לא תמיד אפשר להפסיק ליום ציפרמיל. תלוי במינון, במשך לקיחת התרופה וברקע הרפואי כולל הסיבה הרפואית לשימוש בציפרמיל.

20/02/2015 | 16:25 | מאת: א

אני נוטלת 10 מג ביום במשך כבר 6 חודשים עקב סימפטומים פיזיולוגיים של חרדה