רמוטיב וטיראמין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

06/02/2015 | 18:59 | מאת: אסף

שלום , לפני כשנה וחצי-שנתיים לקחתי רמוטיב 500 בשני סבבים עם הפסקה, בכל פעם כ- 7 חודשים . לאחרונה נודע לי כי השילוב של התרופה הזאת עם מזונות שמכילים טיראמין עלול מסוכן עד קטלני . השאלה שלי היא אם הסיכון הזה קיים גם היום בתקופה שאינני נוטל את התרופה , או שהוא היה קיים אך ורק בעת נטילת התרופה? במילים אחרות, האם הסיכון קיים גם בזמן שלא נוטלים את התרופה ולו רק בשל העובדה שפעם נטלתי את התרופה ולא ידעתי שהיא מסוכנת בעת אכילת מזונות המכילים טיראמין ? תודה.

09/02/2015 | 06:51 | מאת: מתמצא

שלום אסף, ההמלצה שלא לצרוך טיראמין כשמטפלים ברמוטיב איננה המלצה נחרצת ואיננה רלבנטית חודשים לאחר המועד של הנטילה.

09/02/2015 | 17:46 | מאת: אסף

אם אשוב ואקח את הרמוטיב, כי זה התכנון שלי, האם עלי להמנע ממזונות כל שהם ? תודה .