לקראת טיסה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

02/02/2015 | 09:16 | מאת: עומדת לטוס

שלום רב, אני סובלת מבחילות עזות, סחרחורות זחעה קרה וחולשה בזמן טיסות, ולעיתים אפילו מגיעה להתעלפויות רגעיות (כן, בזמן הטיסה). טרבמין אינו מספיק חזק ואני סובלת מהתופעות הנ"ל גם כשאני לוקחת את הכדור. בעבר לקחתי סטונרון באופן קבוע בשל מחלת מנייר אבל הפסקתי ובדרך כלל התסמינים (כשאיני נמצאת בטיסה) נשלטים ואינם חריפים מדי. האם אני יכולה לקחת לפני הטיסה סטונרון וגם טרבמין? או אולי כדאי לשלב פראמין עם סטונרון? אני חייבת משהו מאוד חזק כי הדבר הכי מבאס זה להתעלף בטיסה. תודה

09/02/2015 | 07:08 | מאת: מתמצא

שלום, אני חושב שמישהי עם היסטוריה כשלך צריכה ייעוץ פרטני ולא בפורום באינטרנט