כורכום / NSAID

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

16/01/2015 | 16:57 | מאת: אורן

שלום , לפני 9 ימים התחלתי לקחת טבליות כורכום כתוסף תזונה אנטי-דלקתי. כיוון שיש לי כאבים חזקים, אני רוצה בכל זאת להשתמש ב NSAID במקום הכורכום. (אני בן 20). שאלותי : א. כמה זמן עלי להמתין בין הפסקת הכורכום לבין התחלת נטילת ה- NSAID. ב. האם עלי לקחת יחד עם ה- NSAID איזה שהיא תרופה מסוג אומפרדקס או משהו מהסוג הזה ? תודה .

17/01/2015 | 15:49 | מאת: מתמצא

שלום אורן, אין צורך לבצע הפסקה בין כורכום לבין NSAID. בבחור צעיר ובריא, על פי רוב, אין צורך בתרופה כמו אומפרדקס / לוסק / גסטרו / פאמו / פמוטידין וכו