ברכות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

06/03/2003 | 21:10 | מאת: יעקב

אם אני מבין נכון זהו פורום חדש (אני פעם ראשונה נכנס ורואה רק עמוד אחד) אז ברכות ודרך צלחה לפורום ומנהליו, אני בטוח שהרבה אנשים יעזרו בו, הנושא חשוב מאין כמוהו, ובעת ביקור אצל הרופא בקופ"ח - לפעמים בגלל התרגשות, מתח, או הרגשה שהרופא ממהר- לא ניתן לשאול שאלות על אינטרקציה בין תרופות ועל תופעות לוואי. ושוב בהצלחה והעיקר שתתמידו ושמנהלי הפורום יבקרו בו לעתים קרובות.

06/03/2003 | 22:22 | מאת:

תודה רבה. אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם