רטלין LA

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

15/01/2015 | 10:27 | מאת: sap

שלום רב, לפני מספר ימים קבלתי אישור לשימוש ברטלין LA (מ"ג 30). אציין כי התייעצתי עם הרופא אבל צריכה חידוד בשני נושאים. 1 – האם השימוש בעייתי בשילוב עם גלולות דיאנה ואנדרוקור? והאם מומלץ על טווח זמנים בנטילת הכדורים? למשל לקחת את הרטלין בשעות הבוקר ולאחר 8 שעות לקחת את הגלולות? 2 – אם נטלתי את הרטלין בבוקר, האם זה בעייתי לשתות אלכוהול מידי פעם בערבים בחלוף 8 שעות מנטילת הרטלין? בתודה מראש,

17/01/2015 | 16:04 | מאת: מתמצא

שלום sap, אין בעיה לשלב עם אנדרווקור. מאידך, אין לש לב עם אלכוהול מחשש להגברה בתופעות הלוואי של הריטלין ומייחלות מופחתת

17/01/2015 | 17:07 | מאת: מתמצא

שלום sap, אין בעיה לשלב עם אנדרוקור מאידך, אין לשלב עם אלכוהול מחשש להגברה בתופעות הלוואי של הריטלין ומיעילות מופחתת