תגובה בין-תרופתית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

08/01/2015 | 11:20 | מאת: שני

בדף המידע המצורף לכדורי השינה לוריוון כתוב שעלולה להיות תגובה בין-תרופתית אם נוטלים את הלוריוון עם תרופות/כדורים אנטיהיסטמיניים לאלרגיה. שאלתי היא האם האנטיהיסטמיניים עלולים לגרום להחמרה כלשהי או שהם מנטרלים-מפחיתים את השפעת הלוריוון ככדור שינה?

08/01/2015 | 15:23 | מאת: מתמצא

שלום שני, כללית לא צפויה בעיה מיוחדת בשילוב. כדאי לשאול ספציפית על תכשיר מסוים.

09/01/2015 | 11:39 | מאת: שני

התרופה הספציפית היא כדורים בשם דסלורטדין ולורסטין, שניהם מיועדים להקלה באלרגיה.