תופעות לוואי ציפרודקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

02/01/2015 | 18:05 | מאת: חדווה

שלום רב, האם הציפרודקס גורם לסחרחורות חזקות אציין שאני נוטלת ציפרולקס לחרדות ברגע שהתחילו לי סחרחורות הפסקתי מידית לקחת אותו שאלתי היא האם הציפרודקס עלול ליגרום לי לנזק למרות שהפסקתי אותו מכיוון שגם לאחר שהפסקתי אותו יש לי עדיין סחרחורות ובעלון רשום שהוא יכול לעשות נזר במערכת העצבים אודה על תדובה בהקדם כי אני מאוד דואגת,תודה

05/01/2015 | 02:48 | מאת: מתמצא

שלום חדווה, התרופה ציפרוודקס היא אנטיביוטיקה. תיתכן סחרחורת בעקבות נטילת ציפרלקס אך היא, בדרכ, לא נמשכת לאחר הפסקת התרופה. התרופה ציפרלקס לא עושה נזק במערכת העצבים.