משחת אמלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

25/12/2014 | 12:05 | מאת: LALI

שלום רב, אני צריכה לעבור ביופסיה ורציתי למרוח משחת אמלה לפני זריקת ההרדמה המקומית. האם מותר ואין חשש לכניסת החומר לדם ? האם מותר לשימוש עם חוסר באנזים G6PD ? קראתי באחד העלונים שאסור לשימוש עם חסר זה. ואם כן מותר – כמה זמן לפני למרוח ולכמה זמן זה "מחזיק" ? תודה רבה

26/12/2014 | 02:43 | מאת: מתמצא

שלום Lali, לא כתבת איזו ביופסיה את אמורה לעבור. אין בעיה עם G6PD. בדרכ אין בעיה למרוח , לדוגמא, כחצי שעה לפני ביופסיה אבל הכי טוב לשאול את הרופא שמבצע את הביופסיה. לצורך ביופסיה נהוג לבצע איל הרדמ) מקומית, כזאת או אחרת.

27/12/2014 | 18:52 | מאת: ללי

הביופסיה בכף הרגל. תהיה זריקת הרדמה אבל הכוונה למרוח לפני הזריקה..