שימוש בתרופה למשך זמן ארוך

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

21/12/2014 | 09:30 | מאת: דפי

שלום רב, אני בת 67, סובלת מכאבים חזקים בברך (כמעט ואין סחוס, אמורה לעבור החלפת ברך בקיץ)ניסיתי הרבה תרופות לשיכוך כאבים. מזה חודשיים אני משתמשת בברקסין שמאד עוזר לי. השאלה אם ניתן ליטול את הכדור הזה במהלך כל התקופה (עד הניתוח, קיץ הבא)האם יכולים להיות נזקים? האם בשלב כלשהו הוא עלול לא לעזור. (אני משתדלת בימים שאני לא בפעילות אינטנסיבית לא לקחת) מודה מראש דפי

23/12/2014 | 03:51 | מאת: מתמצא

שלום דפי, חסרים פרטים רפואיים כמו מחלות רקע, תרופות, רקע רפואי משפחתי ועוד. בכל אופן, תרופה דוגמת ברקסין לא רצוי לקחת למשך חודשים ברציפות בגיל 67.

24/12/2014 | 22:19 | מאת: דפי

שלום , תודה על התשובה דפי