לקיחת NYSTATIN

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

23/11/2014 | 10:09 | מאת: נועה

שלום רב, אובחן לי כתם כהה אליפטי במרכז הלשון בעקבותיו ביצעתי TONGUE CULTURE . האבחנה הראתה כי יש לי פטרת וקיבלתי מרשם ל-NYSTATIN 4MLX3 DAYS. בהוראות המצורפות לתרופה נרשם כי יש להשאיר את הג'ל בחלל הפה כמה שיותר זמן. שאלותי הן: האם עלי גם לבלוע את הג'ל הזה? 4ML זה בערך כפית? היות ולפני 14 שנה חליתי בסרטן, האם עלי לבצע בדיקות נוספות? יש קשר למע' החיסון? תודה רבה!

29/11/2014 | 02:45 | מאת: מתמצא

שלום נעה, כפי שצוין , מומלץ להחזיק את הניסטטין על הלשון ככל שאפשר. לפעמים יש פטרת. (קנדידה) גם בוושט כך שלא מזיק לבלוע אך את ההנחיות חשוב לקבל מן הרופא המכיר את הרקע הרפואי שלך