עצב קופץ ברום הבטן, האם תופעת לואי של ציפרלקס?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

23/09/2014 | 19:36 | מאת: איריס

שלום רב נוטלת ציפרלקס מזה 10 ימים(לאחר נטילת חצי משך שבוע קודם) מאז התחלתי את הטיפול אני חווה קפיצה של עצב?שריר באיזור מעכרכת עיכול עליונה, תחושה לא נעימה של חוסר שליטה, זה בא והולך משך היום, תחושה של אויר שלוחץ וניתן להוצאה מהפה אך הוא חוזר. האם זו יכולה להיות תגובה של הציפרלקס היוצר גרוי יתר למערכת העצבים? תודה ושנה טובה

24/09/2014 | 04:49 | מאת: מתמצא

שלום איריס, ציפרלקס עלול לגרום לגירוי ברירית הקיבה וכדאי לנסות לקחת אותו עם אוכל שנה טובה