האם יש קשר בין אוגמנטין לפריחה?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

19/07/2014 | 09:37 | מאת: בן

שלום, קבלתי מרשם מורפא אוגמנטין 875 מ"ג ומשחה פוסידין למשך שבוע וכל האלה לטיפול בגוש אקנה בסנטר. יומיים אחרי סיום טיפול תרופתי הופיע לי פריחות נקודות ופריחה בגודל 1 ס"מ באיזור איבר מין. האם יש קשר לתרופה אוגמנטין? וזה חולף מעצמו ללא טיפול? ברצוני לציין שאני לא סובל מגירוד ולא קיימתי יחסי מין למשך חודש. תודה.

19/07/2014 | 11:53 | מאת: מתמצא

שלום בן, כל תרופה עלולה לגרום לתפרחת. למרות זאת, קשה יותר לייחס תפרחת המוגבלת לאיבר המין לתרופה הנלקחת בכדורים. מומלץ להיבדק עי רופא/ת-עור