רואקוטן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

07/04/2003 | 14:14 | מאת: א

שלום אני בחורה בת 30 שסובלת משנים מפצעים בפנים הומלץ לי לטפל בראוקטן מצד אחד שמעתי דברים ממש טובים ממטופלים ומצד שני אני שומעת ההיפך מה זאת התרופה הזו ?? אילו נזקים היא יכולה לגרום אשמח לכל טיפ

07/04/2003 | 21:33 | מאת:

שלום א ותודה על פניתך. התרופה משמשת כפתרון לפצעים בפנים, אשר אין מהם מוצא אחר. ממה שאני שמעתי התוצאות טובות מאד. צריכים לקחת בחשבון שני דברים: ראיתי נשים שהשתמשו בתרופה ונראו מעולה לאחר הטיפול, אך לאחר תקופה חלה נסיגה בתוצאה. מלבד זאת מכיון שאת בגיל הפוריות יש להמנע מלהכנס להריון במהלך לקיחת התרופה ומספר חודשים לאחר מכן. בכל מקרה הרי התרופה תלקח בפיקוח רפואי, כך שיהיה מי שיעקוב אחריך. בהצלחה לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם