מינוציקלין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

18/02/2004 | 21:43 | מאת: מעיין

האם מינוציקלין הוא תרופה שיכולה לגרום בעיות? בתקופה של חודשיים שלוש חוץ מץופעות לוואי רגילות וזמניות אלה איזשהוא נזק ?

18/02/2004 | 22:37 | מאת: מתנדב מד"א

לאחר שימוש ממושך מאוד מאוד מאוד הוא יכול לגרום לזיהום (בעיקר עם פטריות) ועלול לפגוע בתפקוד של הכילייה.

23/02/2004 | 21:50 | מאת:

שלום מעיין התרופה עלולה בשימוש ארוך טווח לגרום לזיהום-על פטרייתי. כמו כן עלולה להגרם פגיעה בתפקוד הכלייתי. מומלץ לבצע ספירות דם ובדיקת תפקודי כבד וכליה. יש לקחת בחשבון כי חודשיים שלושה אינם נחשבים לצורך העניין תקופה ארוכה. לימור איזנבוד