סרוקסט-ויאגרה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

17/02/2004 | 14:18 | מאת: י,ר

שלום! שני שאלות 1-אני נוטל סרוקסט 20mg ולא מצליח להגיע לאורגזמה מה אפשר לעשות? 2-האם מותר לשתות כוסית אלכוהול יחד עם ויאגרה? מה יכול לקרות?

23/02/2004 | 21:37 | מאת:

שלום לי,ר אכן אחת הבעיות של הסרוקסאט היא בעיה בתפקוד המיני. ישנם בעצם שני פתרונות: 1. להחליף התרופה לתרופה אחרת שאולי לא תגרום לבעיה. 2. להשתמש בויאגרה או סיאליס. אין אינטראקציה בין אלכוהול וויאגרה. לימור איזנבוד

24/02/2004 | 01:14 | מאת: מג"ר בבאי דני - רוקח

בס"ד לי.ר. שלום אני ממחזר לך תשובה שנתתי ב6 ינואר ובו מאמר שיש בו ה כ ל !!! אסטרטגיה מינונים. הדפס אותו וקרא בו בעיון.... מחבר: מג"ר דני בבאי רוקח תאריך: 06-01-2004 00:19 בס"ד אבי שלום ! זו אכן בעיה אמיתית ואני שולח לך במצ"ב קישורית ל"יופי של מאמר" ( =התלהבתי) באנגלית שעונה יפה לבעיה זו מאוק 2002 . הכל בתחום הפרמקולוגי.... http://www.newshe.com/articles/SSRIsLBand.shtml שעיקריו הן : א- "שב ואל תעשה"=...יש החלמה ספונטנית. ב-הפחתת מינון. ג- "חופשה ממתן התרופה". ד-מתן אנטידוט. =תרופה סותרת (אם כי קרא שם תוך הסתייגויות). ה-שנה תרופה באותה קבוצה. ו- שנה קבוצה. לך עליהם יחד עם הרופא המטפל שלך אל תוותר על "זה" ואני מאחל לך בהצלחה מג"ר בבאי דני רוקח