ספיריאל ללא הוראות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

17/02/2004 | 13:51 | מאת: נועה

שלום רב, קניתי לפני יומיים את הקרם "ספיריאל" להזעת יתר בבית השחי. ההוראות באנגלית מכוסות ע"י מדבקה כתובה בעיברית שלא ניתן להסירה וההוראות בעיברית נראות חסרות. אולי תוכל לומר לי מהן הוראות השימוש? כמה פעמים ביום ניתן לשים? האם מותר לשים מייד אחרי המריחה דאורדורנט? האם ניתן להשתמש לאורך זמן? האם יש סוג של תרופות שאסור לקחת עם השימוש בקרם? (אני לוקחת באופן קבוע גלולות מרסילון ודרלין 80מ"ג למניעת מגרנות) תודה רבה מראש,

23/02/2004 | 21:31 | מאת:

שלום נועה הקרם מכיל מלחי אלומיניום, ומכאן פעילותו נוגדת ההזעה. יש למרוח אותו פעם ביום אחרי מקלחת, בשבוע הראשון, ואח"כ פעם ביומיים-שלושה, לפי הצורך. ניתן לשים אחריו דאודורנט. אין בעיה עם תרופות אחרות. הפעילות של הקרם היא מקומית. לימור איזנבוד

24/02/2004 | 12:42 | מאת: נועה

21/06/2012 | 21:06 | מאת: אורית

הי בני בן ה13 סובל מהזעת יתר בכפות הידיים.האם ניתן למרוח את קרם ספיריאל גם באזור זה וכמה פעמים ביום אם כן.אם יש המלצה על תכשיר אחר אשמח.תודה