קומודין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

15/02/2004 | 17:39 | מאת: בתיה

שלום רב, אימי בת 75 וסובלת ממחלת לב, סכרת, כולסטרול ולחץ דם גבה לאחרונה יעץ לה הרופא להתחיל לקחת קומודין- לדילול הדם. אימי קראה חומר על התרופה והסתבר לה שבנוסף לדיאטה שעליה לשמור בגלל הסכרת ,ובגלל לחץ הדם ובגלל הכולסטרול, יחולו עליה הגבלות אכילה נוספות, ושבסופו של דבר, לא ישאר לה מה לאכול, וזה מדכא אותה מאד. האם קיימת תרופה לדילול דם מגבילה לקומודין - שהשפעתה על איכות חייה מבחינת הגבלת המגון תהיה פחות חריפה? תודה בתיה

22/02/2004 | 00:05 | מאת: לימור איזנבוד

שלום בתיה איני מכירה את מצבה של אימך. הרבה פעמים ניתן להשתמש גם באפירין לאותה מטרה, אולם יתכן שהרופא אבחן בעיות נוספות אצל אימך, שעבורן אספירין אינו מתאים. עליכן ךדעת כי לקיחת קומדין אכן מגבילה מבחינת המזונות אך מצריכה מעקב אחרי קרישת הדם. לימור איזנבוד