גיאודון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

14/02/2004 | 10:42 | מאת: לואיסה

14/02/2004 | 10:50 | מאת: לואיסה

שלום, בני סובל ממניה דפרסיה ובזמן התקפים מניים הוא עושה המון "שטויות" - כאלה שעלולות להרוס את חייו ואת חיי הסובבים אותו. הוא מסרב לקחת תרופות כי הן משמינות אותו . אני פונה אליך כי שמעתי שקיימת תרופה חדשה בשם גיאודון שהיא אנטי פסיכוטית - אך אינה משמינה, האם אפשר לקנות אותה בארץ, האם מותר לרופא ישראלי לרשום אותה,(אפילו באופן פרטי). כמו כן, האם קיימות עוד תרופות אנטי פסיכוטיות שאינן משמינות. אני מאד מודה לך, לואיסה

21/02/2004 | 23:56 | מאת:

שלום לואיסה התרופה נמצאת בארץ. רופא יכול לרשמה. המינון מותאם על ידי רופא ויש אפשרות לעלות מהמינון הראשוני בהתאם לתגובת החולה. התרופה אכן אינה גורמת לעליה במשקל. עלייך לדעת כי כמעט כל התרופות הפסיכיאטריות יכולות לגרום לעליה במשקל או לירידה(!) במשקל. זאת אומרת, תרופה שתגרום לעליה במשקל אצל אדם אחד עשויה להביא לירידה במשקל אצל אדם אחר. לימור איזנבוד