אג'יסטן קרם וגינלי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

13/02/2004 | 13:15 | מאת: דפנה שרון

אני משתמשת מידי פעם בקרם הזה כנגד גירויים ופטריות וגינליות. האם ידועות לגבי חומר זה השפעות שליליות לטווח הקצר או הרחוק? מה לגבי שימוש בשמן עץ התה לאותה מטרה?

21/02/2004 | 23:32 | מאת:

שלום דפנה שרון. השימוש בקרם זה צריך להעשות על ידי הוראה מרופא. אם תופעת הפטרת חוזרת ונשנית שווה לברר מדוע. טיפול חוזר על ידי הקרם יכול להוריד מיעילותו, ולמסך על גורמי הפטרת. כדאי לפנות לרופא נשים עם הבעיה. שמעתי על נסיונות לטפל בבעיה זו על ידי שמן עץ התה. מכיון שאצלך הבעיה חוזרת, שווה לנסות לימור איזנבוד.