ההודעה לדני הרוקח

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

11/02/2004 | 19:30 | מאת: גדי

שלום, אתה מוסמך לענות כאן בפורום הזה?האם אתה עובד בשיתוף פעולה עם לימור? או שיום אחד קמת והחלטת לענות כאן בפורום ואין לך שום קשר לרמב"ם ורוקחת לימור?< מנין לי שאתה באמת רוקח? תודה..

12/02/2004 | 00:55 | מאת: מג"ר בבאי דני - רוקח

בס"ד לגדי שלום רב ! א- מעצם הגדרתו של כל פורום... כל אחד יכול לענות, גם אתה ,ואכן אנשים שונים עונים פה ומחליפים דעות. ב- איני מכיר באופן אישי את לימור מנהלת הפורום אבל מעריך אותה כקולגה שלי ומכבד אותה ויודע כמה מאמץ מושקע לפעמים בתשובות שנראות לפעמים מאוד קצרות. וכן...יום אחד קמתי לעזור ולענות..והלוואי שהיו עוד... ג- האמן לי שיותר קל לי לראות סרט או לנגן אחרי יום עבודה מלא. ד-העובדה שאני חותם בשם מלא היא מתוך העובדה שאני מוכן לקחת אחריות מלאה לעבודתי ולמידע שאני משתף אותך בו, ברוב המקרים אני גם משתדל לצרף קישורים כאסמכתאות . ה-סיימתי תואר ראשון ושני בלמודי הרוקחות בהצטיינות+ עבדתי גם ברמב"ם גם בכרמל ( מח למידע תרופתי) וכרגע בבית מרקחת קהילתי =פרטי. ו-אם אתה סקרן תוכל אפילו לראות אותי בחלוק לבן באתר [email protected] . ז- עכשיו אתה יודע עלי כמט הכל... ואם עדיין התשובות שלי נראות לך מפוברקות , אתה תמיד יכול לדלג ... לא? בברכה מג"ר בבאי דני רוקח [email protected]

15/02/2004 | 11:22 | מאת: רוקח קליני, המחלקה לפרמקולוגיה

למגר' דני שלום, ברכותי על המאמצים וההשקעה... אני עוקב אחרי המתרחש בתוך פורום זה כבר יותר משנה, אפילו אפשר לראות מספר השתתפויות היסטוריות שלי. ואם אני לא טועה אתה חדש בפורום הזה. על כן מצאתי לנכון להשב את צומת לבך לעובדה שבאתר היה קיים פורום נוסף, פורום תרופות, שנוהל ע"י מגר' ישראל חלד, הפורום נסגר מהסיבה הפשוטה שלמגר' חלד לא היה מספיק זמן לענות לשאלות, הנהלת הפורום חפשה במשך חודשים אחרי רוקח שימלא את מקומו של מגר' חלד. הייתי שמח מאוד לעשות זאת בעצמי, אך העובדה שאני באמצע המחקר שלי מנעה ממני זאת. לכן למען להחיות פורום זה אני מציע, ומבקש ממך לפנות למנהלי האתר, דרך e-mail או דרך טליפון, ולהציע את שירותך. אודה לך אם תעשה, למען הקהילה ולמען המקצוע. אמג'ד זרעיני, רוקח קליני Pharm M, בית הספר לרוקחות באונ' העברית.

12/02/2004 | 11:05 | מאת: "פרח" רוקחות

לגדי השואל ולדני הרוקח אני לא רוקחת ולא חצי רוקחת וגם לא בדרך להיות רוקחת, אבל אני מה שנקרא "פרח" ,או סייעת רוקחת. אני לומדת הרבה מהרוקחות שאני עובדת לצידן, ורק רציתי להגיד שעד כמה שאני מצליחה להבין , תשובותיו של דני הרוקח מקצועיות ועונות על הנידרש. אז קודם כל תודה לדני ויישר כוח ושנית, זהו בעצם.....

12/02/2004 | 22:02 | מאת: אחת שמתכתבת הרבה עם דני באתר.

אני מכירה את דני מהאתר כבר מספר חודשים. אני מאד מרוצה מהתשובות שלו.הוא לא חוסך זמן ומחפש כל מיני קישורים ועונה בצורה מאד רחבה. קרה גם שהוא לא ידע דברים וחיפש ומצא וענה אחר כך תשובות טובות. הלוואי ובכל האתרים היו עונים בכזאת רצינות!!!!!!!!!!!!!!!1 תודה רבה וכיפאק גדול לדני!!!!!!

12/02/2004 | 21:59 | מאת: דפנה שרון

לכל בר דעת שעיניו בראשו ברור כיתשובותיו של דני הרוקח הן מעמיקות ונעשות לאחר בדיקה של מה שנדרש לגבי השאלות. תשובותיו, בדרך כלל, הרבה יותר מורחבות ממה שנהוג לראות בפורומים מסוג זה ועל כך יבורך. כמוכן ברור כי לימור עוקבת אחרי התשובות שלו וכאשר היא חושבת שיש צורך בהבהרה נוספת היא מוסיפה הודעה משלה. מאוד לא מצא חן בעיני הניסוח של השאלה של גדי ואני מקווה שגם שאר הקוראים בפורום זה מסכימים איתי.

13/02/2004 | 12:05 | מאת: גדי-הבהרה

שלום לדני ולכל אלה שנרתמו לגונן עליו ולספר בשבחו... א. אין ספק שדני עושה עבודה מצויינת וברוכה. ואני בראש המודים לו. ב.השתתפתי בהרבה פורומים רפואיים. לא נהוג כלל וכלל שקולגות "מתערבים" בעבודתם של חבריהם הרופאים המנהלים את הפורומים. יותר מזה,לא עושים זאת בכלל. האתר מנוהל ע"י הרוקחת לימור איזנבוד מבית-החולים רמב"ם וכל המומחים כאן הם מבית-החולים עצמו. לאור כל זאת ולאור הנסיון שלי מפורומים רפואיים אחרים ,הדבר נראה לי מוזר. ומאחר שדני מייצג רק את עצמו הייתי חייב לוודא שמדובר באמת ברוקח! כי בסך-הכל מדובר בבריאותנו.. ג. לאחר שדני הציג את עצמו (אגב,היה צריך לעשות זאת לפני שפניתי אליו) מבחינתי,תם ונשלם העניין. ד. ושוב תודה לך דני

13/02/2004 | 18:42 | מאת: אלכס

אני מצטרף לדעת כולם - דני הרוקח עושה עבודה מצויינת והעובדה שהוא עוזה זאת אך ורק על מנת לעזור - הופך את הענין למכובד עוד יותר. אני חושב שדני עשוי להיות מנהל פורום מעולה. חומר למחשבה... אלכס