כדור LOSEC וכדור zyprexa

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

06/04/2003 | 20:06 | מאת: אורנה

שלום, אני נוטלת כדורי losec לדלקת הושט כ- 30 מ"ג ביום. 20 מ"ג בבוקר ו- 10 מ"ג בערב. לאחרונה עלי ליטול גם כדור zyprexa כ- 5 מ"ג לפני השינה. בעלון המידע לצרכן כתוב שיכולים להיות סיכונים או אי-יעילות הנובעים מתגובות בין-תרופתיות במיוחד לגבי כדור losec המכיל חומר אומפרזול לבין כדור זיפרקסה. הכוונה היא ששני סוגי הכדורים משפיעים על מערכת העצבים המרכזית. האם במצב כזה עלי לוותר על כדור מסוים או שאפשר ליטול את שניהם? בתודה מראש, אורנה

08/04/2003 | 18:29 | מאת: לרוקחת -

למה לא עונים לי?

09/04/2003 | 11:12 | מאת:

שלום אורנה וסליחה על העיכוב אם תקראי בעלון תראי שכתוב בו שיש לידע את הרופא. עלייך לידע את הרופא שנותן לך את ה-ZYPREXA על כך שאת לוקחת לוסק. כנראה שיסדרו את הלקיחה של ה-ZYPREXA בשעות שונות על מנת לא להפריע ללוסק. לימור איזנבוד סגנית מנהל שרותי רוקחות מרכז רפואי רמבם

11/04/2003 | 18:44 | מאת: אורנה - לרוקחת

תודה על התשובה.

06/09/2017 | 22:18 | מאת: טיטי

שלום רב אמא שלי כ 5 שנים לא אוכלת אוכל רגיל אלא רק אנשור נוזלי יש לה צרבות שורף לה בקיבה ובוושט רפלוקס היא מרגישה כמו גוש זר בגרון עכשיו נתנו לה כדור zyprexa האם זה אמור לעזור לה ?