טרנקסל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

10/02/2004 | 23:14 | מאת: דון

לפני כ 9 חודשים ,לפי הוראת הרופא המומחה הוחלפה לי תרופת ה"קסנקס" ב"טרנקסל".5 נאמר לי שאני יכול לקחת עד 4 כדורים ביום בלי בעיה לאורך זמן ולפי הצורך. בינתיים אני מסתפק בין כדור לשניים (לעיתים רחוקות) ביום. האם יש סיכון בלקיחת ה "טרנקסל" כדור/שניים ביום לתקופה ארוכה-שנתיים שלוש? ד.א אם זה חשוב אני מקבל גם "קרטיה" ו"טריטייס" 5 כדור ליום. תודה על תשובתכם

16/02/2004 | 22:33 | מאת:

שלום דון התרופה ואחיותיה למשפחה נלקחות בד"כ לתקופות ארוכות. אין בעיה עם הקרטיה והטריטייס. לימור איזנבוד

13/06/2005 | 23:07 | מאת: רחל

שלום האם הטרנקסל הוא ממשפחת הבנזו דיאזפינים והאם הוא בסל התרופות? תודה על התשובה

13/06/2005 | 23:07 | מאת: רחל

שלום האם הטרנקסל הוא ממשפחת הבנזו דיאזפינים והאם הוא בסל התרופות? תודה על התשובה