חיפוש תרופה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

10/02/2004 | 21:30 | מאת: לימור

http://www.pediatrics.co.il/tem mplate6_b.asp?info_id=15383 מצורף כאן מאמר שקראתי על מקרה שמתאים לי. רופא הילדים שלנו אמר שאין טיפות כאלו בארץ ? האם אכן אין טיפות כאלה משולבות? האם זה מתאים לתינוק הן שנתיים לאחר שני ניתוחי צינוריות עם הפרשה באוזניים פעם בחודשיים לערך? מה שם הטיפות ? ראה סיכום ומסקנות בסוף המאמר

16/02/2004 | 22:28 | מאת:

הי לימור הלינק לא מקליק. כתבי שוב את השאלה בראש הפורום. אם רשום במאמר שם התרופה לגביה את מתעניינת כתבי לי את השם במקום את הלינק. לימור איזנבוד