כדורים חזקים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

10/02/2004 | 14:33 | מאת: bruce wayne

שלום, רציתי לדעת עם אילו כדורים אפשר להתאבד ( שהסבירות תהיה גבוהה ושזה יהיה כמעט בטוח ואם אפשר שתהיי ספציפית) והאם ישנם כדורים שאפשר לרכוש בלי מרשם רופא שיכולים לעשות את אותו הדבר.( אם תוכלי לציין את שמם אם יש).

10/02/2004 | 19:17 | מאת: מתנדב מד"א

עדיף לא להתאבד.

11/02/2004 | 00:11 | מאת: מג"ר בבאי דני - רוקח

בס"ד לברוס שלום ומה שלומך ? איך אפשר לעזור לך שלא להתאבד ? לכל צרה בחיים יש פתרון .... הינה לינק של ער"ן עזרה ראשונה נפשית http://www.1201.org.il/main.asp הטלפון המקוצר שלהם הוא 1201 הינה הדוא"ל שלי [email protected] וקוראים לי דני ויש המון אנשים טובים שקוראים אותך ברגע זה באינטרנט ואולי גם הם יוכלו לעזור לך במשהו ? המרחק לעזרה הוא מאמץ לא גדול של 4 לחיצות מקש בטלפון שלך.(1201) אל תהסס.. דני

12/02/2004 | 14:12 | מאת: bruce wayne

דני, תודה, אבל אני לא זקוק לשום עזרה ואני אודה לך ולאנשים כמוך שיענו על השאלות הנשאלות בהתאם אם ישנה בידיהם או התשובה או שפשוט י ש ת ק ו תודה