מינוציקלין! גיליתי שאני בהריון -מיד

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

10/02/2004 | 10:48 | מאת: שולי

הפסקתי עם מינוציקלין (אך בכל זאת מדובר על איזה שבועיים ראשונים שכן לקחתי את התרופה) עד כמה זה משמעותי????

11/02/2004 | 01:14 | מאת: מג"ר בבאי דני - רוקח

בס"ד שולי שלום ! הפעם אני רושם זאת בהתחלה... אין במה שיובא להלן כל המלצה לטיפול איזשהו או המנעות ממנו וחובתך להוועץ ברופא מומחה ! קבוצת האנטיביוטיקה(=טטרצקלינים) אותה לקחת אינה מומלצת להריון ( קטגוריה די) . מאחר וכבר לקחת אצטט לך מתוך ספר שבידי ש " שימוש של ב"היסח הדעת" בטרימסטר ההריון אינה מעלה את ההמלצה להפסקת הריון ". זו היא רק דעה אחת ואני ממליץ לך מאוד לפנות לרופא מומחה בנושא זה שיסביר לך יותר . אחת האפשרויות היא אולי פרופ' הורנוי בהדסה ירושלים המתמחה בנושא של תרופות בהריון או רופא אחר בקופה שלך ( חייב להיות מומחה בנושא-בררי ). אין באפשרות פורום כזה לקחת אחריות גדולה יותר למקרה כמו שהצגת. בברכה מג"ר בבאי דני רוקח

16/02/2004 | 22:22 | מאת:

שלום שולי עלייך לפנות לרופא הנשים שלך. הוא זה שיחליט על המשך הצעדים. סביר להניח כי לא קרה דבר, אולם רק רופא נשים יוכל לומר לך זאת בודאות ובבטחון. לימור איזנבוד