מינירין ספריי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

07/02/2004 | 19:41 | מאת: צחי מפתח-תקווה

שלום רב. אני מטופל בספריי מינירין לבעיות של שליטה בשלפוחית, אודה לכם על מתן תשובה לשאלה: איזה מינונים קימים לתרופה מינירין בטבליות,האם לכל המינונים יש צורך במרשם רופא,האם לתרופה בטבליות קיים שם אחר מלבד "מינירין"? בתודה על העזרה צחי השואל.

07/02/2004 | 23:10 | מאת: מג"ר בבאי דני - רוקח

בס"ד לצחי שלום ! הינה תשובתן של אחיך שנולד וגדל במלבס...... א- קיים גם 0.1+0.2 מ"ג בטבליות. ב-בטח שדורש מרשם וגם השגחה ובקורת על הטיפול של הרופא. ג- לא קיים בטבליות רק בזריקה התחליף octosim ד- הינה אני מלמד אותך "לדוג" ולא רק לאכול דגים... תוכל לגלוש לאתר מומלץ של משרד הבריאות הישראלי אני מכוון אותך ישר לפנקס התרופות ובו כל התרופות הרשומות כחוק בארץ ( הוא נגיש לכל דכפין..) http://www.health.gov.il ( שם למאגר תרופות...) שם תוכל לפי שם המסחרי לדעת את כל צורות המתן הקיימות זריקות טבליות מינונים... לפי שם החומר הפעיל ע"ג הקופסא במקרה שלך DESMOPRESSIN לקבל תרופות מקבילות הנמצאות בשיווק. בברכת בריאות שלמה מג"ר בבאי דני רוקח

17/02/2004 | 22:37 | מאת: צחי מפתח-תקווה

אני מודה לך מאד על תשובתך המועילה. כן ירבו כמוך,בתודה צחי.

16/02/2004 | 21:50 | מאת:

שלום צחי מפתח תקוה. קיבלת תשובה מצוינת מדני לימור איזנבוד

17/02/2004 | 22:39 | מאת: צחי מפתח-תקווה

תודה רבה לימור,עזרת לי הרבה מאד, צחי.