podophylin

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

06/04/2003 | 08:24 | מאת: שרון

היכן ניתן להשיג חומר זה? podophylin 25% in alcohhol 95% מה תפקידו? האם יש תופעת לוואי מהשימוש בו? תודה מראש שרון

06/04/2003 | 21:19 | מאת:

שלום שרון ותודה על פניתך החומר משמש לטיפול ביבלות (ורוקות), בעיקר על אברי המין. תוכלי לגשת לבית מרקחת פרטי אשר מכין הכנות והם יכינו לך הכנה שכזו, כאשר ההכנה חייבת להנתן על ידי רופא. תוכלי גם לשאול את הרופא שמספק לך את המרשם היכן ניתן להשיג ההכנה. יש להמנע ממגע של ההכנה בעור בריא ובפצעים פתוחים. אסור להשתמש בזמן הריון או הנקה.

07/04/2003 | 17:49 | מאת: שרון

תודה על התשובה, אני גבר, האם זו יותר מחלה של נשים?