ויטמין אי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

07/02/2004 | 12:26 | מאת: רונית

האם מומלץ לקנות ללא מרשם- על דעת עצמי- קפסולות ויטמים אי לחתוך אותן ולמרוח על הפנים. שמעתי מחברה שויטמין אי מאד ממולץ לעור וחלף קרמים היא מורחת כל ערב על הפנים. זה מגעיל ודביק. אבל האם בכל זאת שווה המאמץ????

16/02/2004 | 21:32 | מאת:

שלום רונית ויטמין E ידוע מזמן כבעל השפעה טובה על העור.אם דוקא ברצונך למרוח ויטמין E, השוק מפוצץ בקרמים מסוגים שונים המכילים/מועשרים בויטמין E. למה שלא תשתמשי באחד כזה? לימור איזנבוד

16/02/2004 | 23:07 | מאת: רונית

הרעיון הוא- להשתמש בקפסולות מרוכזות של ויטמין אי לחסוך כסף ולקבל את המוצר הטבעי. האם עדיף קרמים או שמנים שרק מכילים ויטמין אי או עדיף לקבל את כל הויטמין במרוכז בקפסולה מרוחה ישירות על העור??? תודה